پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد اینفوگرافیک/ مرور فرامین اقتصادی رهبر انقلاب

سردار نقدی در دیدار با خانواده شهید محمد محمدی: ما امنیت جامعه‌مان را مدیون فداکاری‌ها و گذشت‌ها هستیم

سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران در منزل شهید امر به معروف و نهی از منکر، محمد محمدی حضور یافت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران در منزل شهید امر به معروف و نهی از منکر محمد محمدی که در شرق تهران به دست اراذل و اوباش به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود، حضور یافت.

سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا نقدی در دیدار با خانواده شهید محمدی گفت: ما امنیت جامعه‌مان را مدیون همین فداکاری‌ها و گذشت‌ها هستیم و این جوانان رشید مسیر خود را از حضرت اباعبدالله (ع) یاد گرفتند و جامعه ما باید قدر این جوانمردان بزرگ را بشناسد و طبیعتاً سپاه و همه دستگاه‌های مسئول هم باید دین خود را به این جوانان رشید ادا کنند.

وی افزود: این شهید، مورد خلاف اخلاق را با زبان خوش تذکر داد و امر به معروف درست و به موقعی داشت که خداوند هم قدر او را خوب دانست و بالاترین درجه را که شهادت است نصیب او کرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران گفت: البته آن افراد گمراهی که مرتکب این جنایت شدند مقصر اصلی نیستند و مقصر آن‌هایی هستند که فضای مجازی فاسد، خشن و پر از جنایت را بر مردم ما مسلط کردند و فضای مجازی کشور را به دست باند‌های صهیونیستی دادند.

سردار نقدی افزود: افرادی هم که در عمل مرتکب این جنایات می‌شوند قربانی سوءنیت‌هایی هستند که برخی افراد با نیات خاص می‌آیند و جامعه را به فساد می‌کشند.

وی گفت: امیدواریم این مسئله از ریشه اصلاح شود و شکل گیری این نوع آدم‌های بی ریشه و رذل را که در گوشه و کنار پیدا می‌شوند شاهد نباشیم.

بسیجی شهید محمد محمدی شامگاه 27 مهر در درگیری با 7 نفر از اراذل و اوباش محله تهرانپارس مورد ضرب و جرح با چاقو قرار گرفت و به شهادت رسید.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر