رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است لاریجانی امروز به پاکستان سفر می‌کند برخورد با قاچاق کالا از مبادی ورودی استان‌ها صورت گیرد پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست وزیر اطلاعات: دشمن تلاش می‌کند رهبری را هدف قرار دهد؛ گاهی با ترور و گاهی با هجمه‌های خصمانه‌ هواپیما‌های آب‌پاش ترکیه‌ای وارد ایران شدند جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای جنگ‌های احتمالی آماده هستیم پیام تبریک پزشکیان به عون: ایران همانند گذشته در کنار لبنان خواهد ماند برگزاری دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبر معظم انقلاب جزئیات تازه طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی / تعیین تکلیف نهایی نیرو‌های شرکتی وزیر اطلاعات: آمریکایی‌ها تلاش بسیاری برای چنگ و دندان نشان دادن به نظام مقدس ما می‌کنند پزشکیان حذف چهار صفر از پول ملی را ابلاغ کرد

سردار نقدی در دیدار با خانواده شهید محمد محمدی: ما امنیت جامعه‌مان را مدیون فداکاری‌ها و گذشت‌ها هستیم

سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران در منزل شهید امر به معروف و نهی از منکر، محمد محمدی حضور یافت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران در منزل شهید امر به معروف و نهی از منکر محمد محمدی که در شرق تهران به دست اراذل و اوباش به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود، حضور یافت.

سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا نقدی در دیدار با خانواده شهید محمدی گفت: ما امنیت جامعه‌مان را مدیون همین فداکاری‌ها و گذشت‌ها هستیم و این جوانان رشید مسیر خود را از حضرت اباعبدالله (ع) یاد گرفتند و جامعه ما باید قدر این جوانمردان بزرگ را بشناسد و طبیعتاً سپاه و همه دستگاه‌های مسئول هم باید دین خود را به این جوانان رشید ادا کنند.

وی افزود: این شهید، مورد خلاف اخلاق را با زبان خوش تذکر داد و امر به معروف درست و به موقعی داشت که خداوند هم قدر او را خوب دانست و بالاترین درجه را که شهادت است نصیب او کرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران گفت: البته آن افراد گمراهی که مرتکب این جنایت شدند مقصر اصلی نیستند و مقصر آن‌هایی هستند که فضای مجازی فاسد، خشن و پر از جنایت را بر مردم ما مسلط کردند و فضای مجازی کشور را به دست باند‌های صهیونیستی دادند.

سردار نقدی افزود: افرادی هم که در عمل مرتکب این جنایات می‌شوند قربانی سوءنیت‌هایی هستند که برخی افراد با نیات خاص می‌آیند و جامعه را به فساد می‌کشند.

وی گفت: امیدواریم این مسئله از ریشه اصلاح شود و شکل گیری این نوع آدم‌های بی ریشه و رذل را که در گوشه و کنار پیدا می‌شوند شاهد نباشیم.

بسیجی شهید محمد محمدی شامگاه 27 مهر در درگیری با 7 نفر از اراذل و اوباش محله تهرانپارس مورد ضرب و جرح با چاقو قرار گرفت و به شهادت رسید.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار